Salam dan selamat sejahtera!!!

Di Butik Cinda, kami menyediakan pakaian wanita yg terkini lagi hot untuk dimiliki. Anda diberi hak sepenuhnya utk membuat pilihan pakaian dari gambar-gambar di bawah. Semua baju adalah baru dan bukan second hand/ reject.

Lelong!!! Untuk Pakaian dan seluar wanita di bawah, anda diberi pilihan untuk membeli 2 jenis pakaian/seluar atau campuran utk pakaian dan seluar dengan harga yg meletup kebabom iaitu RM45 sahaja.

Untuk pakaian kanak-kanak, saya tawarkan pakaian yg berjenama dari umur new born hinggalah ke 12 tahun. Untuk pakaian kanak-kanak, anda bolehla membuat pilihan berdasarkan saiz yg diberikan. Buat ukuran dari panjang bahu ke panjang badan. Saiz ukuran tak boleh dikonfirmakn dengan umur anak anda, coz ade sesetengah kanak-kanak yg berumur 6 bln, tp mempunyai badan yg semangat. Jadi disyorkan anda untuk membuat ukuran badan terlebih dahulu. Harga yg saya tawarkan adelah yg termurahhhhh di pasaran dan dijamin original dan bukan bajakan ok. (Bajakan=cetak rompak).

Untuk tempahan anda dikehendaki untuk email ke cinda.pinkrose@gmail.com bersama butiran di bawah:-

Nama :

Alamat :

No.Telefon :

Tajuk Pakaian:

Kuantiti:

Saiz (Jika ada) :

Jumlah Bayaran :

Penghantaran akan di buat setelah bayaran penuh di terima dan bukti/resit pembayaran disertakan.

Semua pembelian berdasarkan 'first come first serve basic'. Kepada sesiapa yang sudah membuat pembayaran, strictly tiada cancellation dibenarkan.

Kami akan menggunakan khidmat Pos Ekspress/Pos Laju untuk mengkourier barang anda. Untuk penghantaran 500gram, caj yang dikenakan adalah seperti di bawah:- Pos Ekspress RM 4.00 untuk sehelai pakaian/seluar RM 8.00 untuk 2 helai pakaian/seluar dan selanjutnya untuk kuantiti yg lain (gandaan RM4 untuk satu barangan). COD juga dibenarkan tapi hanya untuk area Puchong aje!!

Sebarang pertanyaan anda bolehla hubungi saya di no 0123838471/ 0193836863.

Monday, August 2, 2010

Baju Cotton Kanak-Kanak

Hai Frens, ni baju terbaru untuk kanak-kanak sempena hari raya yang bakal menjelma.  Kualiti kain memang terbaik dan sesuai untuk kanak-kanak.  Tau jelah, kanak-kanak adalah golongan paling cerewet kalo nak mengenakan baju kurung sebab adakalanya kain baju tu membuatkan kanak-kanak rasa tak selesa.  Baju kurung ini diperbuat dari kain cotton dan sejuk apabila memakainya.  Harga yang ditawarkan juga berpatutan iaitu RM33 (tak termasuk kos penghantaran ye), dari size 1 - 3 tahun.0 comments:

Some of items will be given as per below measurement:-

Some of items will be given as per below measurement:-
 
Blogger Templates by Wishafriend.com